Τάση Καιρού

Η τάση του καιρού στην Ελλάδα

Επόμενες 10+ ημέρες

 

Τάση καιρού - Σεπτέμβριος 2021

Προσοχή: Το παραπάνω αποτελεί εκτίμηση της γενικής τάσης του καιρού για όλη τη χώρα και όχι για μία μεμονωμένη περιοχή.

 

12 – 16 Σεπτεμβρίου 2021

Καιρός: Βροχοπτώσεις στις αρχές της περιόδου στα βορειοδυτικά και πιθανώς στα υπόλοιπα δυτικά και βελτιωμένος καιρός στη συνέχεια. Αίθριος στα υπόλοιπα.

Θερμοκρασίες: Αρχικά σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Ελαφρώς υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες από τα μέσα του μήνα.

Άνεμοι: Ενισχυμένοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Μη αξιοσημείωτες εντάσεις στα υπόλοιπα.

 

17 – 24 Σεπτεμβρίου 2021

Καιρός: Βροχοπτώσεις στις αρχές της περιόδου στα κεντρικά και βόρεια. Βελτίωση στη συνέχεια, αλλά με υπαρκτές πιθανότητες σημείωσης βροχών στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μέχρι και το τέλος της περιόδου.

Θερμοκρασίες: Αρχικά ελαφρώς υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μέχρι 20 Σεπτεμβρίου, με πτωτική τάση και στη συνέχεια κύμανσή τους σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Άνεμοι: Ενισχυμένοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Μη αξιοσημείωτες εντάσεις στα υπόλοιπα.

 

Επιμέλεια:

© Dimitris Pantioras – Weather Forecaster

για το HellenicWeather.com

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 9/9/2021, 19:00

 

Επισημαίνεται ότι το παραπάνω αποτελεί μια προσπάθεια εκτίμησης της μέσης εικόνας του καιρού σε όλη τη Χώρα και οι αποκλίσεις αναφέρονται στη μέση τιμή της περιόδου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά επαλήθευσης εκτιμήσεων τέτοιου είδους, καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε τις δραστηριότητές σας σύμφωνα με αυτήν.

 

Η συγκεκριμένη ενότητα ανανεώνεται περίπου ανά 5 ημέρες και αφορά την εκτίμηση της μέσης εικόνας του καιρού για τις επόμενες 10 με 13 ημέρες

 

Δείτε επίσης