Επόμενες 15 ημέρες

18 – 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Φαινόμενα (βροχή/χιόνι):  Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Επικρατώντες άνεμοι οι νοτιάδες.

Θερμοκρασίες:  Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

 

27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Φαινόμενα (βροχή/χιόνι):  Εμφάνιση φαινομένων στις περισσότερες περιοχές. Επικρατώντες άνεμοι οι βοριάδες.

Θερμοκρασίες:  Σε πτώση και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως από αρχές του Μάρτη.

*Εκδόθηκε 18/02/2023

 

 

Επόμενος μήνας

 

Φεβρουάριος 2023

Φαινόμενα (βροχή/χιόνι): Μειωμένα στα δυτικά και βορειοανατολικά και σε κανονικά επίπεδα (σε σχέση με την εποχή) στα υπόλοιπα κατά το πρώτο δεκαήμερο. Έπειτα, σε κανονικά για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές μέχρι το τελος του μήνα.

Θερμοκρασίες: Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κατά το πρώτο δεκαήμερο. Έπειτα, σε κανονικά για την εποχή επίπεδα μέχρι το τελος του μήνα.

*Εκδόθηκε 26/01/2023

 

Επιμέλεια:

© Dimitris Pantioras – Weather Forecaster

για το HellenicWeather.com

 

Επισημαίνεται ότι το παραπάνω αποτελεί μια προσπάθεια εκτίμησης της μέσης εικόνας του καιρού σε όλη τη Χώρα και οι αποκλίσεις αναφέρονται στη μέση τιμή της περιόδου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά επαλήθευσης εκτιμήσεων τέτοιου είδους, καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε τις δραστηριότητές σας σύμφωνα με αυτήν.

 

H ενότητα ανανεώνεται ανά ~7 ημέρες και αφορά την εκτίμηση της μέσης εικόνας του καιρού για τις επόμενες 15 ημέρες σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα G.F.S. και E.C.M.W.F και της πολύ γενικής εικόνας του καιρού για τον επόμενο μήνα σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο E.C.M.W.F.

 

Δείτε επίσης