Την Πέμπτη (2/1) στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν νοτιότερα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στο Αιγαίο 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες και από τα βόρεια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και βόρεια (~200 μέτρα). Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα ανατολικά 8 και πρόσκαιρα από το μεσημέρι 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
Για την πρόγνωση σημείων μεταβείτε στην ενότητα «πρόγνωση καιρού»